Doua parking- uri din Cluj-Napoca, terminate pana la finele anului 2011! Vezi cate locuri de parcare se creeaza


Doua dintre cele trei parkinguri aflate in constructie in cartierele Gheorgheni, Marasti si Manastur vor fi finalizate pana la finalul anului 2011, a anuntat primarul Sorin Apostu.

"Sunt lucrarile devansate si speram ca pana la finele acestui an sa finalizam doua dintre parkinguri si la inceputul anului viitor, pe cel de-al treilea. Vom avea 1.219 noi locuri de parcare si va reamintesc ca este vorba despre parkingul de pe strada Baisoara, cartierul Gheorgheni, parkingul de pe strada Fabricii de Zahar, cartierul Marasti, si parkingul de pe strada Mehedinti, cartierul Manastur. Acestea sunt gandite si structurate asa incat sa fie alocate cetatenilor care stau in imediata proximitate a parkingurilor", a declarat primarul Sorin Apostu. 

Parkingul de pe strada Baisoara este terminat in proportie de 75% si acum se lucreaza la ultimul planseu, instalatia electrica si se fac lucrari de tencuiala. Imobilul va avea 354 de locuri de parcare  si investitia se ridica la 4,6 milioane de lei.

Primarul Sorin Apostu a mai spus ca in cazul parkingului de pe strada Fabricii de Zahar lucrarile sunt finalizate in proportie de aproape 70%, urmand sa fie amenajate 300 de locuri de parcare.

Parkingul de pe strada Mehedinti va fi finalizat numai la inceputul anului 2012 si va oferi 120 de locuri de parcare, in conditiile in care municipalitatea a investit suma de 2,46 milioane de lei.

 

Abonamentele in noilea parkinguri vor fi de 110 de lei pe an pentru interior si 60 de lei pentru parcarile de pe terasa.

Comentarii Facebook