Duminica 28 Aprilie

Două mașini s-au făcut praf, după ce s-au izbit în comuna Poieni! Șase persoane, dintre care un minor, au primit îngrijiri medicale - FOTO


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Poieni, pe DN1E60, la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Valea Drăganului. Din primele date, echipajele operative au găsit două autoturisme avariate.

Șase persoane, dintre care un minor, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității Poieni, pe DN1E60, la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Valea Drăganului.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin, precum și două ambulanțe SMURD, una din cadrul Gărzii de Intervenție Aghireșu și una din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca.

Echipajele operative au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Șase persoane, dintre care un minor, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor la locul accidentului, precum și alte măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, transmite ISU Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au indicat valori negative, spun polițiștii clujeni 

Un șofer din Cluj nu s-ar fi asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN1 E60, intrând în coliziune cu un autoturism, condus pe direcția Oradea spre Huedin, de către un bărbat în vârstă de 63 de ani.

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs în comuna Poieni, la intersecția dintre DN1 E60 și DJ764B.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul dinspre DJ 764B, nu s-ar fi asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN1 E60, intrând în coliziune cu un autoturism, condus pe direcția Oradea spre Huedin, de către un bărbat în vârstă de 63 de ani.

În urma evenimentului, 4 persoane au necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat valori negative. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, timp de aproximativ 10 minute, pentru efectuarea cercetării la fața locului”, transmite IPJ Cluj.

mm.jpeg

Comentarii Facebook