Două fetițe, lovite de o mașină în Piața Avram Iancu, în dreptul Catedralei Ortodoxe din Cluj - VIDEO


Două fetițe au fost lovite de o mașină, miercuri, în jurul orei 12.00, în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Din primele date, cele 2 minore cu vârste de 6, respectiv 14 ani, traversau strada neregulamentar.

Fetițele au fost preluate de un echipaj medical și transportate la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 12.05, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs în Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturimsul înspre Piața Timotei Cipariu, în dreptul intersecției cu strada Iuliu Maniu, ar fi surprins și accidentat 2 minore, cu vârste de 6, respectiv 14 ani, aflate în traversarea neregulamentară a părții carosabile.

În urma evenimentului, minorele au fost preluate de un echipaj medical și transportate la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite Poliția Cluj. 

WhatsApp Image 2023-06-07 at 12.48.01.jpeg

Comentarii Facebook