Două femei dintr-o comună clujeană au fost jefuite sub amenințarea cuțitului în propriile case VIDEO



Două femei din localitatea Bogata de Jos au fost jefuite azi-noapte de către trei bărbați mascați. Hoții au intrat peste cele două femei, vecine, și sub amenințarea cuțitului le-au cerut banii, apoi au dispărut.

Incidentul a avut loc dupa miezul noptii, la marginea localitatii Bogata de Jos, comuna Vad. Profitand de faptul ca cele doua locuinte se afla la marginea satului unde nu este nici iluminat public, cei trei au actionat in liniste fara sa fie auziti de cineva. Prima data au fortat usa unei batrane de 80 de ani care locuieste singura. Unul dintre ei a imobilizat-o pe femeie sub amenintarea unui cutit, iar ceilalti doi i-au rascolit intreaga casa pentru a cauta bani, potrivit Dejeanul.ro.

După ce i-au sustras femeii economiile de 580 de lei, infractorii au amenințat-o pe bătrână că o vor omorî dacă anunță poliția. Femeia a ieșit să ceară ajutor, însă a aflat că cei trei hoți s-au oprit și la o vecină căreia i-au furat 200 de lei. Bărbații i-au bătut la ușă, pretinzând că un vecin are nevoie de ajutor, iar când a deschis ușa, aceștia s-au năpustit asupra ei și au amenințat-o.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și criminaliști, dar și o ambulanță care le-a oferit îngrijiri celor două femei care se aflau în șoc.

Polițiștii au dus deja trei suspecți la audieri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.


Comentarii Facebook