„Dorel” lovește din nou: Trecere pentru pietoni de tot râsul la Câmpia Turzii! „Din gard în zid și din zid în gard”


O trecere de pietoni proaspăt vopsită a devenit motiv de glume pentru locuitorii din Câmpia Turzii și nu numai. Practic traversarea se face din „gard în zid și din zid în gard”. 

Trecerea de pietoni care a devenit „celebră” peste noapte a fost trasată pe strada Avram Iancu din Câmpia Turzii, chiar lângă muzeul „Prima Școală Română”, nu de parte de centrul orașului. 

Cei care au conceput trecerea respectivă au fost siguri că persoanele care vor trece prin zonă sunt, cu siguranță, foarte buni gimnaști, treversând pe o bordură lată de 5 cm, spun cetățenii din Cămpia Turzii. Trecerea trasată de muncitorii total neinspirați, duce înspre un gard înalt „cu aliură de zid”, astfel că, între zid și trecere nu există niciun fel de spațiu asigurat pentru trecere pietonală. Putem deduce astfel că muncitorii nu s-au gândit deloc la siguranța rutieră. 

Locuitorii orașului fac haz de necaz, însă, toți speră ca problema creată de „Dorel” să fie remediată cât mai repede pentru siguranța tuturor pietonilor care sunt nevoiți să traverseze pe „marea operă de artă”. 

Sursa Foto: turdanews.ro. 

Comentarii Facebook