Donatie de 118.000 de lei pentru Asociatia Little People Romania


Asociatia Little People Romania a primit o donatie de 118.000 de lei pentru a putea acorda asistenta unui numar de 1.000 de copii care sufera de cancer din 5 centre de onco-pediatrie din tara.
 
Provident Financial Romania a anuntat ca doneaza peste 118.000 de lei pentru continuarea programelor de asistenta psiho-sociala menite sa imbunatateasca sansele de supravietuire ale acestor tineri.

Shajjad Rizvi, presedintele Asociatiei Little People Romania, a anuntat in premiera Campania Contra Cancer, care va incepe in data de 2 octombrie, cu Ziua LiveSTRONG, zi mondiala de actiune si celebrare a supravietuirii.

"Iulian Novac si Marian Gabriel, alergatori profesionisti inspirati de semnificatia si amploarea la nivel mondial a zilei LiveSTRONG, in parteneriat cu Asociatia Little People si Fundatia Lance Armstrong din Statele Unite ale Americii, vor da startul cursei de 700 de kilometri cumulat, care va fi parcursa in 7 zile, din Sfantul Gheorghe pana la Bucuresti. Traseul de alergare va uni in forma literei C (contra cancer) urmatoarele localitati: Sf. Gheorghe, Brasov, Rucar, Vulturesti, Goranesti, Fusea din Deal, Buftea si Bucuresti.

Ultimii 42 de kilometri ai impresionantei curse vor fi alergati in cadrul Bucharest City Marathon, pe data de 9 octombrie, in compania membrilor Clubului Temerarii, a sustinatorilor si angajatilor din diferite companii care doresc sa sprijine lupta impotriva cancerului. Maratonul Campaniei Contra Cancer are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea Programului de Asistenta a Pacientilor initiat de Asociatia Little People Romania pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer din Romania", a declarat Katie Rizvi, vice-presedinte Asociatia Little People Romania.

In 8 octombrie, conducerea Asociatiei ar putea sa se intalneasca cu presedintele sau prim ministrul Romaniei pentru a le inmana o scrisoare oficiala din partea miscarii globale LiveSTRONG, alaturi de simbolul luptei impotriva cancerului la copil, bratara galbena cu inscriptia "Temerarii stiu ca se poate - Poti Si Tu!".

Comentarii Facebook