Doi tineri din Cluj au fost prinşi de jandarmi cu canabis. Dealerul are DOAR 18 ani


Doi tineri din Cluj-Napoca, în vârstă de 18, respectiv 19 ani au fost prinşi de doi subofiţeri ai jandarmeriei, având canabis asupra lor.

În data de 23 noiembrie, în jurul orei 13:15, doi sobofiţeri din Cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca,  au sesizat doi tineri cu un comportament suspect, iar unul dintre ei ascundea ceva în mânecă, drept pentru care aceştia i-au legitimat şi controlat corporal.

În urma controlului corporal, asupra tânărului de 18 ani, jandarmii au gasit 15 punguţe (12 pungi de dimensiuni 2X3 cm şi 3 pungi de 9X12 cm) care conţineau canabis şi un cântar electronic de mici dimensiuni. Tânărul a declarat subofiţerilor că a cultivat planta de canabis în urmă cu câteva luni, iar apoi după ce a ajuns la maturitate a recoltat-o şi uscat-o în scopul de a o consuma şi a comercializa.

Celălalt tânăr, în vârstă de 19, a recunoscut că a cumpărat 1 gram de "iarbă" contra sumei de 50 de lei, cu scopul de a o consuma de ziua lui, banii urmând să-i achite în cursul zilei următoare.

În urma celor constatate, jandarmii i-au întocmit tânărului de 18 ani actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare, producere, fabricare, oferire şi punere în vânzare de droguri de mare risc, iar celui de 19 ani  pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Comentarii Facebook