Doi șoferi prinși beți la volan la Cluj, într-o singură zi. Unul dintre ei are doar 19 ani



Polițiștii clujeni au depistat, ieri, în cadrul unor controale în trafic, doi șoferi care se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 2:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr de 19 ani, din judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză avea o concentraţie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor de sânge.

De asemenea, la data de 21 noiembrie, în jurul 15.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 41 de ani, din judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piaţa Romană, din Turda, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0.90 mg /l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook