Doi romi implicați într-un MĂCEL cu săbii în centrul Clujului. VIDEO - IMAGINI ȘOCANTE

 

Doi frați romi au atacat un grup de bărbați pe strada București, în fața clubului Nox, în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 3.00.

 

Cei doi au venit înarmați cu săbii și cuțite și au fost arestați pe 29 de zile, fără ca acest caz să fie mediatizat de Poliţia Cluj. 

 

Cel care a pornit scandalul se numeşte Dan Argheluş. A plecat din club şi a mers acasă de unde a revenit înarmat cu o sabie şi un cuţit, cu care a început să îi atace pe cei prezenţi”, a spus un poliţist clujean.

 

Dan Argheluş a fost ajutat de fratele lui, Liviu Argheluş, iar un tânăr a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului, suferind răni grave. ”Din câte am aflat, medicii au folosit 30 de copci pentru a-i închide rănile pe care le-a suferit”, mai susţine poliţistul.

 

Cei doi frați au fost arestați și au primit mandat pe 29 de zile. ”Argheluş Liviu a ridicat de jos sabia şi a început să ameninţe angajaţii firmei de pază şi clienţii localului, lovind haotic în toate părţile”, se arată în sentinţă.

 

Judecătorul a spus în sentința de arestare pe 29 de zile că cei doi frați au acționat cu cruzime și sânge rece. ”Urmărirea părţii vătămate M.R., într-o zonă în care acesta era practic lipsit de orice posibilitate de apărare, între zid şi un autovehicul şi lovirea acestuia din două părţi opuse arată caracterul indiferent al celor doi inculpaţi faţă de viaţa şi integritatea fizică sau corporală a altor persoane”, a mai scris judecătorul. 

 

Dan Argheluş a recunoscut că ”totul s-a petrecut ca într-un vis”. ”Nu am intrat în bar. Am venit cu sabia doar ca să îi înfric pe ceilalţi”, a spus Dan Argheluş.




Comentarii Facebook