Doi politisti de la Brigada de Crima Organizata Cluj au fost trimisi in judecata pentru ca au snopit in bataie un om nevinovat


Doi politisti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizata Cluj au fost trimisi in judecata de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj.

Agentul Daniel Mora si ofiterul Otinel Podea sunt acuzati ca au batut un barbat pana cand l-au bagat in spital, in noaptea de 13 aprilie 2010, la Dej.

Radu Vaida a iesit in fata casei sa caute un pui de pisica pierdut de copilul sau si cei doi politisti l-au snopit in bataie, confundandu-l cu un proxenet din oras.

Martorul incidentului a fost Violeta Vaida, sotia barbatului, pe care politistii au confundat-o cu o prostituata.

Radu Vaida a fost internat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj, cu diagnosticul fractura de clavicula si suspiciune de fractura a coloanei cervicale.

 

Cei doi lucratori de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj (BCCO) au incercat sa dea vina pe politistii din Dej, acuzandu-i ca ei l-au batut pe barbat. Comandantul Politiei Dej, comisarul sef Aurel Muresan, a declarat , insa, ca Radu Vaida a fost batut de politistii de la BCCO Cluj si ca acuzatiile aduse oamenilor lui nu au sustinere.

Agentul Daniel Mora si ofiterul Otinel Podea au fost trimisi in judecata pentru vatamare corporala grava.

Comentarii Facebook