Doi minori, reținuți de poliție după ce au tâlhărit un bărbat în Gara de la Cluj-Napoca



Doi minori au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au jefuitm marți dimineața, un bărbat la gara din Cluj-Napoca.

La data de 27 mai a.c., ora 8:40, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi de către un bărbat de 28 de ani, din judeţul Satu Mare, despre faptul că în cursul nopţii de 26/27.05.2014 a fost victima unei tâlhării”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit primelor verificări, persoana vătămată ar fi consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane întâlnite ocazional într-un local public din zona limitrofă Staţiei C.F. Cluj-Napoca.

Victima s-ar fi deplasat cu aceste persoane în zona Staţiei C.F. Cluj-Napoca, unde, pe fondul unui conflict spontan, a fost deposedată, prin violenţă, de un telefon mobil şi de o borsetă cu acte şi bani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate persoanele implicate ca fiind doi minori de 17 ani, ambii din comuna Apahida.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie”, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Comentarii Facebook