Doi foști luptători din Legiunea străină au bătut un tânăr în față clubului Vertigo - FOTO

 

Doi foști luptători în Legiunea străină sunt acuzați că au snopit în bătaie un tânăr, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în fața clubului Vertigo.

 

Victima, Arnold Kun, s-a prezentat la Poliţie, sâmbătă dimineața, și a depus plângere pentru că a fost agresat de doi necunoscuți în fața localului din Piața Unirii.

 

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale clubului Vertigo și ale Primăriei pentru a vedea ce s-a îmtâmplat și cine sunt agresorii. S-a stabilit că unul dintre cei doi agresori este Sabin Roșca. ”Am dat deja dispoziție să fie adus la audieri”, a declarat un polițist.

 

Potrivit unor surse din viata de noapte a Clujului, Arnold Kun a fost bătut la clubul Vertigo de către doi frați, Sabin și Florin Roșca, foști membri ai Legiunii Străine franceze. 

 

Scandalul a pornit de la o tânără. Din ce am auzit, tânărul care a fost bătut s-ar fi legat de o femeie din anturajul celor doi frați și a izbucnit o bătaie. Acest Kun a fost șifonat serios, neputându-le face față celor doi foști legionari”, ne-a spus un martor la incident.

 

Frații Roșca s-au retras din Legiuna străină, iar acum dețin o firmă care construiește blocuri. ”Sunt oameni foarte liniștiți, dar când sunt atacați ripostează”, a mai spus martorul la bătaie.

 

Polițiștii l-au trimis pe Kun Andras la Medicina legală pentru un buletin medico-legal din care să rezulte numărul de îngrijiri medicale pe care le necesită. Acest act este necesar pentru încadrarea infracțiunii.

 

--------------------

UPDATE

 

Florin Roșca neagă aceste acuzații și a declarat că el nici măcar nu a fost în clubul Vertigo în acea noapte.

Comentarii Facebook