Doi elevi clujeni, condamnaţi în primă instanță pentru că au hărțuit un coleg. Tânărul a fost legat de scaun şi machiat cu forţa


Doi elevi clujeni s-au ales cu dosare penale pentru privare de libertate, după ce l-au legat pe un coleg de clasă de un scaun și l-au machiat cu forța. 

Incidentul a avut loc în luna ianuarie 2020, într-un liceu din județul Cluj, când adolescneții se aflau în clasa a 9-a. În timpul pauzei, luat cu forța de cei doi agresori și dus într-o sală de clasă goală, victima a fost impobilizată de scaunul de la catedră. 

Doi adolescenți, condamnați în primă instanță

În urma lor au mai intrat și alții în sala de clasă care au „contribuit” cu machiajele și fardurile folosite pentru a-l machia pe adolescentul terifiat de cele întâmplate, toate acestea sub privirile amuzate ale celor din jur. 

„Distracția” s-a oprit abia când în clasă a intrat dirigintele elevilor cu pricina. Acesta l-a anunțat și pe directorul unității de învățământ, care a sunat ulterior la 112. Cei doi agresori au fost condamnați abia după doi ani jumătate, vineri, 16 septembrie 2022, în primă instanță de către Judecătoria Huedin la supravegherea zilnică timp de mai multe luni.

Sursa foto: Futurity

Comentarii Facebook