Doi copii din Rasca de Sus, de 3 si 4 ani, s-au inecat intr-o fantana! Mama lucra in curte si nu a vazut nimic - VIDEO

 

Doi copii, frate si sora s-au inecat miercuri seara intr-o fantana din satul clujean Rasca de Sus. Andreea avea 3 ani, iar Alexandru 4. In mai implinea 5 ani.

Martorii povestesc ca i-au vazut pe cei doi micuti in curte, jucandu-se, si apoi mama s-a alertat cand a observat ca au disparut.

Ajutata de vecini, femeia a inceput sa ii caute disperata si i-a gasit in cele din urma in fantana. Medicii chemati la fata locului au incercat sa ii resusciteze, dar nu au mai putut.

 

Politistii sustin ca mama facea curatenie in gospodarie si nu a observat ca cei doi copii au disparut. "Tragicul incident a fost constatat in jurul orei 19.00. Mama lucra in gospodarie si nu a vazut ca cei doi copii lipsesc. In momentul in care a constatat disparitia a inceput sa ii caute si i-a gasit in fantana. Incercarile de resuscitare au fost inutile", a declarat pentru Stiri de Cluj inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

Nicoleta Molnar, seful Directiei de Protectie a Copiilor Cluj, a declarat ca "o echipa a fost trimisa la Rasca. Din primele informatii am aflat ca tatal era plecat de acasa, iar mama era ocupata. In tot acest timp, copiii s-au jucat un curte nesupravegheati. Vom sti mai multe dupa ce se termina ancheta".

 

Tatal copiilor, Gheorghe Cristian Rusu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca in momentul in care s-a intamplat tragedia era plecat de acasa la munca. "Eram in sat, sa car gunoiul oamenilor, sa fac si eu un ban, ca sa avem ce manca. Pentru astia mici mergeam. Acum.... M-a sunat o femeie si mi-a zis, nici nu am inteles ce s-a intamplat.  Cand am ajuns acasa erau morti amandoi. Nu am mai avut ce sa fac", ne-a povestit tatal cand a venit la morga sa ia trupurile celor doi micuti.

 

Citeste si...

Fantana in care s-au inecat cei doi copii la Rasca, un adevarat pericol public! - VEZI VIDEO

Comentarii Facebook