Duminica 28 Aprilie

Dohotaru: Nu vrem ”pornhub” urbanistic la Cluj, cu 40 de etaje


Deputatul independent Adrian Dohotaru îl acuză pe arhitectul Adrian Iancu, fosta minte ageră a arhitecturii din Primăria Cluj-Napoca, decan al Facultății de Arhitectură și membru al Comisiei de urbanism a Primăriei că turnul de 40 de etaje proiectat de el este un ”pornhub” urbanistic.

Turnul de 40 de etaje proiectat de Adrian Iancu, fost arhitect-șef al orașului, decan al Facultății de Arhitectură și membru al Comisiei de urbanism a Primăriei, e un „pornhub” urbanistic.

A fost prezentat ca un proiect grandios, fălos. Dar e grotesc ca dimensiune, va conduce la trafic auto și mai sufocant și va sluți peisajul urban, plus că va bloca priveliștea către Pădurea Hoia”, atacat Adrian Dohotaru.

Ce părere are Emil Boc despre turnul de 40 de etaje și cum se ascunde în spatele ”specialiștilor”

Cora vrea să construiască mai multe blocuri, un mall, dar și un turn de 40 de etaje pe terenul de 20.000 de mp primit în concesiune de la Primăria Cluj-Napoca, în epoca Funar.

Pe 9.000 de mp, Cora a ridicat în 2016 un supermarket, iar restul terenului a rămas blocat în litigii. Acum, problemele s-au terminat, iar belgienii vor să facă alte afaceri pe terenul primit de la Primăria Cluj-Napoca, afaceri extrem de bănoase. 

Turn de 40 de etaje lângă Cora. Clujul se va sufoca de blocuri - FOTO

Comentarii Facebook