Divorț de 135 de miliarde de dolari! Jeff Bezos își părăsește nevasta


Fondatorul și CEO-ul companiei de retail online Amazon, Jeff Bezos, și-a anunțat oficial dvorțul de soția sa, după ce relațoia secretă pe care afaceristul o avea cu o prezentatoare TV a ieșit la suprafață.

De opt luni de zile, Jeff Bezos, CEO-ul companiei Amazon, a cărui avere este estimată la 140 de miliarde de dolari, are o relație sentimentală cu o prezentatoare TV în vârsta de 49 de ani, căsătorită la rândul ei. 

Bezos a fost surprins alături de Lauren Sanchez, o fostă prezentatoare de televiziune, în prezent pilot de elicopter, care este căsătorită cu mogulul de la Hollywood Patrick Whitesell, conform Daily Mail, citat de Pro TV.

O cunoscută publicație a surprins imagini compromițătoare cu cei doi, forțându-l astfel pe Jeff Bezos să anunțe separarea de soția sa, MacKenzie Bezos, după 25 de ani de căsnicie.

Publicația de scandal pretinde că Bezos ”și-a înșelat soția”, ”ducându-și amanta în destinții exotice cu avionul lui particular de 65 de milioane de dolari și trimițându-i mesaje provocatoare”.

Cu toate acestea, o sursă apropiată a cuplului a declarat pentru DailyMail.com că cei doi ”s-au străduit din greu” să-și păstreze căsnicia înainte de a se despărți și că Jeff Bezos a început să se vadă cu Sanchez abia după despărțirea de MacKenzie.


Comentarii Facebook