Miercuri 24 Aprilie

Diverse piese de mobilă living pentru care poți opta în locul canapelei


Camerele de zi și canapelele sunt o pereche pe care nu o vezi despărțită prea des, dar, serios, de ce nu? O canapea decentă este, de cele mai multe ori, foarte costisitoare și, dacă locuiți într-o garsonieră sau într-un apartament mic, în living aproape că nici nu încape o canapea. Există alte modalități mult mai flexibile pentru a mobila living în așa fel încât să îl transformați într-un spațiu în care să vă placă să vă petreceți timpul liber.

O bancă și un balansoar

Canapeaua poate limita de multe ori funcționalitatea unui living. Utilizând mai multe piese de mobilă living, de dimensiuni reduse, precum o bancă și câteva scaune, îți vor asigura posibilitatea de a ajusta camera după bunul plac în orice situație. Fie că ai o petrecere, te uiți la un film sau doar vrei să rearanjezi camera pentru un aspect nou, mobila living mai mică este mult mai ușor de mutat și mixat.

Doar scaune

Dacă ai o cameră de zi de dimensiuni reduse, poți opta pentru mobilă living formată dintr-un grup de 4 scaune confortabile și un taburet sau două. Acest lucru îți va oferi un spațiu separat în care să îți  bei cafeaua sau  un spațiu în care să joci jocuri cu prietenii tăi. Dacă ai un șemineu, poți aranja câteva scaune solide  și confortabile în jurul său. Astfel vei putea petrece timp și discuta cu prietenii sau familia într-un spațiu cald și primitor. Cele mai bune sunt scaunele sau fotoliile cu perne mari și moi.

Un pat de zi

O altă opțiune pentru a mobila living este un pat de zi. Acesta poate înlocui foarte ușor o canapea, fiind opțiunea perfectă. În felul acesta, nu ai doar o cameră care este ideală pentru diverse adunări cu familia sau prietenii, dar este bună și pentru relaxare sau pentru a moțăii. De asemenea, dacă ai oaspeți ce rămân peste noapte, un pat de zi este mult mai confortabil decât o canapea.

Perne

Acestea oferă cea mai mare varietate. Pot fi mutate foarte ușor, pot fi realizate din diverse materiale, pot fi mai moi sau mai tari și pot fi curățate sau retapițate ușor. Poți aranja niște perne mult mai mari în jurul unui covor și poți adăuga mai multe pernuțe mici pentru extra confort. Vei avea parte de un spațiu mult mai aerisit, pe care îl vei putea aranja după bunul plac.

Șezlong living

O altă opțiune de mobilă living este un șezlong. Acestea pot avea design-uri foarte diferite, iar în funcție de ce alegeți, pot schimba mult aspectul unei camere. Multe persoane au început să opteze pentru șezlonguri în detrimentul canapelelor mari, fiind versatile și confortabile. Poți opta pentru unul drept, asemănător unui pat de zi, ce poate servi și ca pat atunci cât ai musafiri în vizită. 

Multe persoane au început să opteze pentru un stil de viață cu cât mai puțină mobilă living. Acest stil de design este perefect pentru persoanele cărora nu le place dezordinea și preferă spații mult mai deschise, mai aerisite. Aceste tipuri de locuințe chiar nu folosesc mobilier tradițional. În schimb, au perne, covoare și preșuri foarte moi și pufoase, măsuțe mici, dar și mobilier modular sau pliabil pe care îl pot ascunde ușor. Aceste tipuri de case sunt primitoare și calde, familiale, fiind perfecte pentru copii.

Nu trebuie să vă fie teamă să experimentați cu mobilă living diferită, pe care, poate, nici nu ați luat-o în considerare în mod normal. Mobila living trebuie să corespundă nevoilor dumneavoastră și să vă completeze cât mai bine stilul de viață. De aceea, când o alegeți, trebuie să știți exact ce căutați. Poate fi o decizie complicată și aveți nevoie de timp pentru a vă decide. Puteți lua în considerare și opțiunile de mobilă living prezentate mai sus, pentru a înlocui clasica canapea, dar puteți opta și pentru alte stiluri de mobilier, în funcție de design-ul întregii case.

Comentarii Facebook