Dispute între vecini la un bloc din centrul Clujului: „Curtea s-a transformat într-un „du-te vino” de mașini și activități care perturbă viața în comun”


Mai mulți clujeni cer ajutorul Primăriei Cluj într-o dispută cu vecinii. Oamenii zic că un vecin care a declarat că deschide atelier de croitorie, desfășoară activități care perturbă viața în comun. 

Oamenii sunt nemulțumiți că în curtea lor comună ar ajunge mai multe mașini zilnic și multe persoane. 

„Locuiesc în Cluj-Napoca pe B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 60. La aceasta adresă un apartament este închiriat unei persoane care a declarat că deschide un atelier de croitorie.

În timp s-a dovedit ca desfășoară alte activități care perturba viața în comun. Curtea noastra s-a transformat intr- un "du-te vino" de masini și oameni. Vă rugăm să verificați autorizațiile de funcționare ale acestei persoane, precum și acordul dat de vecini pentru desfășurarea acestor activități”, a sesizat unul dintre vecini.

Aceasta nu a fost singura plângere: „Se desfășoară activitate constantă cu publicul, până la ore târzii, fluctuație mare de persoane și mașini. Vă rugăm să verificați dacă există autorizații pentru a desfășura activități în locație, acordul vecinilor și schimbarea destinației spațiului”, a mai sesizat cineva. 

Comentarii Facebook