Directorul unei instituții PUBLICE din Cluj fugea dezbrăcat prin piscina UBB și apoi prin parcul Babeș

 

Emilian Roșca, directorul adjunct al ITM Cluj, a fugit dezbrăcat prin clădirea care găzduiește piscina UBB Cluj și apoi prin parcul Babeș.

 

Scena s-a petrecut sâmbătă, 17 octombrie, în jurul orei 15.20, la piscina publică administrată de UBB Cluj și situată în Parcul Babeș. ”Am fost alertați de persoanele care se aflau în bazin că un bărbat a ieșit dezbrăcat din piscină și umblă pe margine în toată splendoarea. Erau femei și copiii acolo și au început să se agite. Salvamarul i-a dat un prosop să pună pe el, dar a avut reacții ciudate și a început să fie violent. L-am dus cumva la vestiar, dar a fugit de acolo. S-a luat la trântă cu un coleg și apoi a fugit afară din piscină. A alergat prin parc dezbrăcat. Am chemat poliția și l-au alergat prin parc. A fost încătușat. Totul s-a petrecut între orele 15.00 și 16.00”, ne-a relatat un angajat al piscinei UBB Cluj. 

 

Când a ajuns poliția la piscină, Emilian Roșca fugise deja din clădire. Acesta a fost prins după o cursă de circa 500 de metri, precizează surse din cadrul IPJ Cluj.

 

Emilian Roșca a fost acuzat că a lovit o femeie, joi, 15 octombrie, în jurul orei 9.00, după ce a intrat peste aceasta în locuință. Tatăl acesteia s-a prezentat la ITM Cluj și a făcut un scandal monstru, întrerupând o ședință.

 

Emilian Roșca a fost internat la Psihiatrie. 

 

Comentarii Facebook