Vineri 30 Septembrie

Directorul interimar al Filarmonicii de Stat Transilvania și-a dat demisia, pentru că nu își poate sancționa colegii


Directorul interimar al Filarmonicii de Stat Transilvania, Nistor Cătălin Ioan, și-a dat demisia, joi dimineața, 26 noiembrie. 

În această dimineață a fost înregistrată la Consiliul Județean Cluj solicitarea de încetare a raporturilor de muncă de către Nistor Cătălin Ioan, numit manager interimar la Filarmonica de Stat Transilvania Cluj în data de 20.10.2020, până la ocuparea postului prin concurs.

Motivele invocate în solicitare sunt următoarele: ”La data de 18.11.2020, în cadrul Filarmonicii a fost efectuat un control de către Serviciul Corp Control Președinte din cadrul Consiliului Județean. În urma Raportului primit au fost impuse o serie de măsuri directe la adresa unor colegi din cadrul instituției. Mi-ar fi foarte greu să implementez aceste măsuri în condițiile în care sunt coleg de peste 16 ani cu aceste persoane, de când m-am angajat. Îi respect și îi apreciez pe acești colegi, iar colaborarea mea cu dânșii a adus o contribuție solidă în ceea ce privește experiența mea profesională ca artist”.

Solicitarea a fost aprobată începând cu data de  26.11.2020”, precizează Consiliul Județean Cluj, instituție care administrează Filarmonica.

Președintele Consiliului Județean Cluj va nominaliza, în cursul zilei de azi, o altă persoană pentru a fi manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, respectiv Rareș Sângeorzan, propunerea sindicatului din cadrul Filarmonicii de Stat Transilvania. 

Comentarii Facebook