Directorul fabricii Clujana, schimbat din functie! Radu Tarmure lasa unitatea pe "butuci" VIDEO


Directorul fabricii Clujana, Radu Tarmure, a fost schimbat din functie, dar sefii Consiliului Judetean Cluj sustin ca si-a dat demisia din motive personale. Angajatii acuza datorii si mari probleme.

Intrebat despre demiterea lui Radu Tarmure, Alexandru Coroian a spus ca: "Din cate stiu eu nu se afla in atributiile mele acest lucru. Eu stiu ca si-a dat demisia. Probabil ca ar trebui sa il intrebati pe el de ce".

"Nemultumirile sunt legate de faptul ca la Clujana lucrurile merg greu, sunt datorii si sunt multe dintre datorii neplatite. M-au cautat angajatii sa gasim solutii", a spus deputatul Mircia Giurgiu, candidat independent la Primaria Cluj-Napoca

"Urmeaza sa ma intalnesc cu ei. Mi s-a sugerat ca sunt probleme de management si de modul in care Consiliul Judetean a considerat sa isi manifeste interesul fata de un departament din institutie", a spus si deputatul Horea Uioreanu, candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj.

 

Radu Tarmure a fost numit manager la Fabrica Clujana in aprilie 2010, inlocuindu-l in functie pe Dan Ungureanu.

 

Fabrica Clujana a fost pana in 1989 una dintre cele mai mari unitati de productie din Cluj, avand peste 10.000 de angajati. Dupa Revolutie, societatea a inregistrat probleme financiare si in 1999 s-a inchis. Si-a reluat activitatea in 2003, iar din 2008 a fost preluata de Consiliul Judetean, care detine peste 90 la suta din actiunile firmei.

Comentarii Facebook