Dieta cu portocale: Vezi cum slăbești 2 kg în patru zile


Portocalele sunt printre cele mai sănătoase fructe de pe piață, deoarece conșin foarte multe vitamine și minerale, dar și anumite enzime ce ajută la slăbit.

Iată o dietă bazată pe portocale ce te ajută să slăbești 2 kg în doar 4 zile:

În loc de mic dejun bea în fiecare dimineaţă câte un pahar de suc natural de portocale. La prânz, încearcă delicioasele mâncăruri cu portocale, iar ca gustare alege un iaurt degresat amestecat cu bucăţele de portocale. Seara poţi mânca un bol de supă limpede de legume cu o felie de pâine neagră sau, dacă preferi, portocale.



Prânzul pentru prima zi

Ingrediente:
-2 portocale
-200 g varză acră
-o linguriţă de ulei
-sare, piper

Preparare:

Portocalele se curăţă de coajă, se desfac şi se taie bucăţele. Varza acră se taie mărunt. Uleiul se pune într-o tigaie şi se adaugă varza, lăsându-se să se călească puţin. Se adaugă portocalele şi 75 ml de apă. Se lasă să fiarbă 10 minute şi se condimentează. Enzimele din portocale, în combinaţie cu vitamina C conţinută de varza acră, formează o echipă imbatabilă de ardere a grăsimilor.

Prânzul pentru a doua zi

Ingrediente:
-125 g file de porc
-o linguriţă de ulei
-o jumătate de ceapă
-un căţel de usturoi
-sare
-piper
-scorţişoară
-cimbru
-150 g roşii
-jumătate de linguriţă de unt
-o portocală

Preparare:

Carnea se taie felii şi se prăjeşte în ulei. Se condimentează cu sare şi piper, după care se scoate din tigaie. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc puţin. Se adaugă un praf de scorţişoară, cimbru şi roşiile tăiate foarte mărunt. Se toarnă 100 ml de apă şi se lasă să fiarbă 7 minute. Se ia de pe foc, se pune carnea în sos şi se lasă 20 de minute. Portocala se curăţă şi se taie în bucăţi mici, se căleşte separat în unt şi se adaugă cărnii. Poate fi consumat cu 50 g de orez fiert.



Citește mai mult pe Unica.ro

Comentarii Facebook