Dezvăluiri despre accident la la Jucu. O fată de 15 ani a murit după ce un polițist a lovit-o pe trecerea de pietoni

 

Medicii legiști din Cluj-Napoca susțin că Adela Drăgan, accidentată de un polițist pe o trecere de pietoni din Jucu, nu avea nicio șansă de a mai supraviețui. 

 

Accidentul a fost produs de un comisar șef din Baia Mare, care circula cu viteză foarte mar. 

 

Au fost niște leziuni foarte grave în zona trunchiului cerebral. Vorbim de o fractură a calotei craniene în zona trunchiului cerebral. Rănile erau foarte grave și erau incompatibile cu viața. Ca să înțelegeți, atunci când vorbim de leziuni în zona trunchiului cerebral vorbim de diagnostice foarte, foarte grave, care de cele mai multe ori duc la decesul persoanei în cauză”, a explicat medicul legist șef Marius Vartic, din cadrul Institutul de Medicină Legală Cluj.

 

Tânăra a decemdat miercuri, 30 decembrie, la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. 

 

Adela Drăgan a fost accidentată în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, la ora 18.35, pe o trecere de pietoni din Jucu, de către un fost polițist. 

 

Acesta avea 200 de km pe oră. ”Cum e posibil să circuli cu 200 la oră prin localitate. Este inconștiență gravă de tot care merită închisoare pentru crimă nu pentru ucidere din culpă. În urma acestui accident, victima a fost proiectată la 40 de metri distanță”, a spus un polițist clujean.

 

Adela Drăgan a fost elevă la Liceul Ștefan Pascu din Cluj Napoca și era legitimată la Secția de Lupte Libere de la CSS Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook