Dezmir! O femeie de 80 de ani si-a dat foc intr-o maniera SOCANTA


O femeie de 80 de ani si-a dat foc in Dezmir, luni dimineata, in jurul orei 7.00, socand intreaga comunitate. A aparut pe ulita satului in flacari si tipand, spun localinicii.

"Era necajita ca si-a pus casa pe numele uneia dintre fiice. Se temea ca o va da afara. A tot amenintat ca se va spanzura sau ca isi va da foc, dar acum vad ca a facut-o", a spus un vecin.

Politistii au declarat pentru Stiri de Cluj ca, femeia de 80 de ani s-a trezit devreme, a dat drumul la aragaz si si-a pus mainile deasupra focului. "I s-au aprins hainele si a iesit din casa strigand. Vecinii au reactionat, dar cam tarziu. Arsurile sunt pe 60% din suprafata corpului. Femeia a comis gestul sinucigas cu sotul ei in casa, dar acesta dormea", a declarat unul dintre politisti.

Victima primeste ingrijiri medicale de la un echipaj SMURD si va fi transportata la UPU Cluj, dar sansele ei sunt minime.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Victima se numeste Otilia Lita, 75 de ani, si sufera de tulburari de memorie.

 

Vom reveni cu imagini...

Comentarii Facebook