Dezinteres total pentru conducerea Colegiului Medicilor


Colegiul Medicilor din Cluj este nevoit sa organizeze un al doilea tur de scrutin, dupa ce primul a fost invalidat din cauza prezentei slabe la vot.

Primul tur de alegeri s-a desfasurat in perioada 24 - 25 noiembrie 2011. in urma incheierii acestuia, s-a constatat o prezenta la vot de 362 de medici din totalul de 2700 de medici cu drept de vot, membri ai Colegiului Medicilor Cluj. Regulamentul electoral impune o prezenta la scrutin de minim doua treimi din din numarul membrilor cu drept de vot.

Cel de-al doilea tur al Alegerilor pentru organele de conducere ale Colegiului Medicilor Cluj se va desfasura in zilele de 8 si 9 decembrie in mai multe sectii de votare, pe strada Salcamului nr. 37, ap. 197 si strada Clinicilor nr.8, ap. 7.

In urma alegerilor, urmeaza sa fie aleasa conducerea Colegiului Medicilor pentru mandatul 2011-2015, se vor desemna reprezentanti in Adunarea Generala a Colegiului Medicilor din România, reprezentantii in Consiliul Judetean al Colegiului Medicilor Cluj si reprezentantii in Comisia de Cenzori a Colegiului Medicilor Cluj.


Comentarii Facebook