Duminica 28 Aprilie

Dezastru în comuna Cojocna, Cluj, după o depășire neregulamentară. Șase victime au fost consultate de medici, un copil de 5 ani se afla într-o mașină


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puțin timp la un accident rutier petrecut pe raza localității Iuriu de Câmpie, comuna Cojocna.

„La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Cinci persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre care și un minor de cinci ani, care ulterior au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. 

Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța persoanelor implicate în accident”, anunță ISU Cluj.

Un șofer a încercat o depășire neregulamentară

„La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, a fost înregistrat un accident rutier pe DJ161A, între localitățile Cojocna și Iuriu de Câmpie. Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat, de 30 de ani, care circula cu autoturismul înspre localitatea Iuriu de Câmpie, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus”, transmite IPJ Cluj.

În urma evenimentului, ambii conducători, cât și 4 pasageri au necesitat îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul în zonă a fost restricționat aproximativ o oră și 30 de minute.

Comentarii Facebook