Detalii despre tânăra care a murit în accidentul de ATV. Fratele ei a sfârşit la fel, tot din cauza sporturilor extreme - FOTO

 

Simona Candrea, 26 de ani, a murit în 1 Mai într-un accident în zona de munte de la Someșul Cald, județul Cluj. Iubitul ei, Abdul, conducea un buggy modificat, pe care l-a scăpat de sub control.

 

Investigațiile făcute de polițiști arată că mașina de off-road s-a prăbușit circa 100 de metri, într-o vale. ”Au vrut să urce o pantă extrem de abruptă cu o mașină pentru off road. Când au ajuns aproape de culme șoferul a pierdut controlul acesteia fapt ce a făcut ca mașina să se prăvălească aproape 100 de metri pe panta pe care au urcat. În urma acestui fapt, tânăra a suferit leziuni foarte grave care au provocat decesul”, spune un polițist.

 

Un pasionat de off road a comentat și el incidentul. ”Când cazi de la 100 de metri, practic nu mai ai nicio șansă. Mă mir că Abdul a scăpat cu viață și fără răni grave. Am auzit că Abdul a condus mașina de off road”, a spus acesta.

 

Buggy -ul modificat era condus de Abdul Rahim Jousouf Hadil, iubitul Simonei, proprietarul unui atelier unde erau reparate și modificate cutiile de viteză. Bărbatul a scăpat nevătămat, dar tânăra nu a mai avut nicio șansă.

  

Durerea este cutremurătoare pentru mama acesteia, mai ales că acum cinci ani și-a pierdut și fiul pe Marius, într-un accident de motocicletă.

 

Simona Candrea va fi înmormântată luni, 4 mai, în Vatra Dornei.

 

Vezi AICI imagini de la locul accidentului.

Comentarii Facebook