Sambata 3 Decembrie

Descoperire MACABRĂ la Dej. Un bărbat a fost găsit mort în propria casă după două săptămâni VIDEOEchipajele de urgență au făcut o descoperire macabră, sâmbătă dimineață, pe strada Cucului, din cartierul ocna Dejului, unde au fost solicitați pentru că un bărbat ar fi rămas blocat în locuință.

Vecinii barbatului s-au alarmat, deoarece nu l-au mai vazut pe acesta de doua saptamani. Astazi, acestia au decis sa sune la 112, deoarece usa locuintei era blocata, scrie dejeanul.ro.

La fata locului au intervenit pompierii din Dej, politistii si un echipaj medical. Pompierii si politistii dejeni au spart usa imobilului, iar cand au patruns in casa au avut parte de o imagine socanta: cadavrul barbatului se afla in stare de putrefactie in patul din dormitor.

Pompierii au fost nevoiți să își pună măștile de oxigen pentru a putea descfășura ancheta, din cauza mirosului foaarte puternic.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, se pară că a decedat în urmă cu două săptămâni, iar din cauza faptului că acesta nu are rude a fost găsit abia acum.

Comentarii Facebook