Descinderi ale Poliției la Sic, Geaca și Dej, într-un dosar cu prejudicii de un milion de euro VIDEO


Polițiștii din Mureș efectuează, miercuri dimineața, 156 de percheziții, în Mureș, Cluj, București și alte 22 de județe, înntr-un dosar ce vizează un grup infracțional care se ocupă cu afaceri ilegale cu material lemnos.

Conform IGPR, în perioada aprilie 2015 — ianuarie 2016, un grup de persoane, administratori ai unei societăți și alte persoane din județele Mureș, Bistrița-Năsăud, Cluj și Sălaj, ar fi comercializat, prin intermediul unei societăți cu sediul în județul Mureș, avize secundare de însoțire a materialului lemnos (documente cu regim special), pe care le-ar fi vândut către societăți comerciale de profil, de pe raza a 24 de județe din țară.

În Cluj, oamenii legii fac deschideri în localitățile Sic ( la sediul unei firme de profil și la o locuință), Geaca și Dej.

Cei implicați în acest dosar sunt acuzați de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, delapidare și constituirea unui grup infracțional organizat, provocând un prejudiciu de peste 1 milion de euro.





Comentarii Facebook