Proiectul ”Bani cu Suflet” a reînceput la Cluj-Napoca

 

Clujeanul misterios care ascunde plicuri cu bani prin oraș a reînceput campania. Timp de câteva luni el a renunțat la inițiativă, dar acum s-a pus din nou pe treabă.

 

Binefăcătorul anonim lasă plicuri cu bancnote de 50 sau 100 de lei, alături de un mesaj cu instrucțiuni.

 

 

Cei care găsesc banii trebuie să doneze măcar jumătate din sumă și să pună fotografii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

 

Ce încerc eu să fac este în primul rând să aduc un zâmbet pe faţa oamenilor, printr-o metodă atât de simplă şi cu sume mici. Eu am zis ca cel puţin jumătate din sumă să fie donată altcuiva aflat în nevoie”, a spus clujeanul anonim.

 

La finele anului trecut, au avut loc două plasări de plicuri. ”Banii de azi i-am gasit si i-am plasat la o femeie in nevoie mare. Multumim. Sarbatori fericite si la multi ani! !!”, a scris cel care a găsit plicul cu bani.

 

În luna ianuarie, banii s-au dus prin tragere la sorți pe Instagram, dar tot cu condiția ca o parte, cel puțin, să fie cheltuită pe cei nevoiași.

 

Poți urmări AICI activitatea clujeanului anonim. 

 

Proiectul ”Bani cu sulfet” își are originea în SUA, unde un milionar din San Francisco a a împărțit tot așa o parte din banii strânși.

Comentarii Facebook