Deratizare pe domeniile publice în Cluj. Vezi când se pulverizează insecticidul


Primăria Municipiului Cluj-Napoca efectuează în perioada 1 - 15 aprilie 2014 prima acţiune de dezinsecţie pe domeniul public.

Dezinsecția se va face în intervalul orar 21.00 - 05.00, perioada urmând să se prelungească în caz de condiţii meteorologice nefavorabile.

Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie sunt K”OTRHINE EC 25 şi/sau DETRAL SUPER insecticid pentru combaterea adulţilor şi BIOLARKIM 14 – insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele menţionate fac parte din grupele Xn respectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Reprezentanții Primăriei fac un apel și căte cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public, pentru a spori eficiența.

Activitatea de dezinsecţie este realizată de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook