DEMISIA lui UIOREANU. Tiberiu Ban, avocat: Și-a dat DEMISIA pentru a beneficia de un tratament egal cu toți cetățenii

 

DEMISIA lui UIOREANU. Avocatul lui Horea Uioreanu, Tiberiu Ban, a explicat, sumar, care a fost motivul pentru care clientul lui a decis să își dea demisia. 

 

Dânsul a dorit să o formuleze (demisia) în acest moment din niște considerente pe care le cunoaște doar personal. Nu le-a împărtășit și apărătorilor. A fost o decizie de a lăsa actul de justiție să se deruleze.

 

Noi l-am sfătuit să ia o decizie. Nu l-am sfătuit nici să demisioneze, nici să nu demisioneze, dar această situație de interimat, ca urmare a preluării atribuțiilor de către un vicepreședinte este o chestiune extra cauzei penale, în care noi ca și avocați avem atribuții și responsabilități în a-l consilia pe domul Uioreanu. A fost o decizie a domniei sale. A exprimat-o în acest moment. A mai fost o chestiune de câteva zile de amânare pentru că dânsul se află într-o altă locație în momentul de față”, a spus avocatul Tiberiu Ban.

 

Întrebat dacă el crede că această decizie îl va ajuta pe Uioreau, Tiberiu Ban a spus că: ”Domnul Uioreanu sunt convins că nu a luat această decizie pentru a beneficia de un regim de favoare. Tocmai acest gest arată dorința dânsului de a beneficia un tratament egal cu toți cetățenii”.

 

Scrisoarea lui Horea Uioreanu către clujeni după DEMISIE! Susține că e nevinovat - AUDIO

Comentarii Facebook