,,Degeaba puneți echipaje ziua, după ora 00:00 încep băieții drifturile!”- Locuitorii cartierului Grigorescu, exasperați de cei care fac drifturi noaptea


Clujenii care locuiesc în Grigorescu reclamă că, aproape în fiecare seară, șoferi teribiliști se strâng în cartier și fac drifturi, deranjând liniștea tuturor. Oamenii cer autorităților locale să intervină, sustinând că ar fi benefic ca poliția să supravegheze zonele în care sunt semnalate astfel de comportamente și pe timpul nopții, nu doar ziua. 

 ,,Drifturi și sunete în fiecare seara de la masini.. mai puneți echipaje de poliție noaptea nu doar ziua în sens!”, a reclamat un clujean.

Un alt locuitor al cartierului menționează că zonele ,,preferate” ale celor care fac drifturi în cartier sunt pe Bulevardul 1 decembrie, în apropierea hypermarketului Cora.

,,Drifturi în fiecare seară, în sensul giratoriu de pe bulevardul 1 decembrie, cu străzile adiacente frasinului și străzile care merg la cora! Degeaba puneți echipaje ziua, după ora 00:00 încep băieții drifturile!”, a explicat un alt clujean. 


Comentarii Facebook