Declarație halucinantă a lui Mircea Sandu: Eu sunt președintele FRF


Președintele de onoare al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunțat, luni, că până la 23 iunie ocupă funcţia de preşedinte al federaţiei, putând oricând să se ocupe de atribuţiunile lui Răzvan Burleanu, însă a subliniat faptul că nu mai este interesat de acest post.

"De două luni nu am ieşit nicăieri, mi-am văzut de nepoţii mei. Dar acum, dacă încep să mă calce pe coadă, e periculos pentru ei. Cum să nu fie o problemă nevalidarea? Vedeţi ce atribuţii are el? Lasaţi-mă cu Răzvan Burleanu, vorbiţi-i de nume mari, el nu reprezintă nimic în fotbalul românesc. Nu mă pasionează subiectul Burleanu. Ceea ce declară ei în presă este o încercare de a mă discredita, dar e greu să mă discrediteze ei pe mine. Eu sunt azi preşedintele în exerciţiu al federaţiei şi el declară peste tot că îmi doresc să fiu preşedinte. Sunt preşedinte, dar nu mai vreau. Până pe 23 iunie sunt preşedintele în exerciţiu, nu mi-am dat demisia, nu am fost demis. Deci dacă vreau mâine mă duc în birou şi mă ocup de activităţuile de acolo, dar nu mai vreau. Să fie bine înţeles pentru toată lumea. Eu dacă mă apuc, nu le mai dau drumul din mână. Deci nu mai îmi pronunţaţi numele domnilor din administraţie. Nu am nevoie de niciun fel de reclamă", a declarat Sandu, la Sport.ro.

De asemenea, Sandu a comentat declarațiile făcute recent de Răzvan Burleanu, care spunea că Adunarea Generală ar putea lua în discuţie o rezilerea a contractului lui Sandu.

"Ne apucăm să facem trafic de influenţă pe la Suceava? Adică să-i punem pe ăia, să punem întrebări legate de preşedintele de onoare. Adunarea Genearlă are atribuţii de a vota sau nu preşedintele de onoare. S-a votat şi cu asta basta. În loc să îşi vadă de treaba lor de administrare a federaţiei, pentru că mai mult de 40 de zile au fost plecaţi, se plimbă şi îl atacă pe preşedintele de onoare, care are şi el acolo merite în fotbalul românesc. Nu se poate rezilia contractul meu. Nu are nicio legătură Adunarea Generală cu contractul semnat de mine cu Comitetul Executiv al federaţiei. Nu o să se rezilieze niciun contract, nu vă faceţi probleme. Prin declaraţiile pe care le face Burleanu imaginea fotbalului nostru este deplorabilă", a mai spus Mircea Sandu.

Răzvan Burleanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Pro Sport, că membrii afiliaţi îşi vor exprima părrile despre beneficiile contractului lui Mircea Sandu, în calitate de preşedinte de onoare, în cadrul şedinţei Adunării Generale din 28 iunie.

"E decizia membrilor afiliaţi, care trebuie să se pronunţe dacă toate facilităţile financiare pe care domnul Mircea Sandu le-a primit prin acel contract, pe sub masă, ca să spunem aşa, sunt în regulă sau nu. Pentru că ce s-a întâmplat atunci este un lucru total nelalocul lui. Membrii afiliaţi au votat un preşedinte de onoare, nicidecum facilităţi financiare viagere. Federaţia Română de Fotbal nu îşi permite asemenea cheltuieli", a afirmat Burleanu.

Comentarii Facebook