Decizie ȘOC a Poliției Cluj în cazul blondei din BMW, care a rănit patru persoane pe Moților - FOTO

 

UPDATE

 

IPJ Cluj a anunțat că șoferița a fost până la urmă arestată pentru 24 de ore. Citește AICI detalii.

 

---------------------

 

Poliția Cluj a luat o măsură inexplicabilă în cazul tinerei care a condus BMW -ul implicat, în noaptea de miercuri spre joi, în accidentul de pe Moților, soldat cu patru răniți, din care unul grav.

 

Toți cei patru răniți sunt din taximetrul care circula regulamentar. Șoferul și doi pasageri au fost răniți ușor, iar un al patrulea pasager a suferit răni grave.

 

Șoferița din BMW, Yannina Oltean, ar fi cercetată în stare de libertate. 

 

”O conducătoare auto de 29 de ani din Deva, conducea un autoturism pe Calea Moților, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

 

Anterior accidentului, în Piața Unirii, șoferița nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar echipajul de poliție a trecut la urmărirea ei. Fiind testată cu aparatul etilotest s-a constatat că era sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație 1,02 alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul autoturismului care cirucula regulamentar și doi pasageri au suferit răni ușoare, iar un alt pasager a fost rănit grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

Reprezentanții IPJ Cluj susțin că numai procurorul poate decide reținere șoferiței pe 24 de ore.

 

Accident pe Moților! O șoferiță beată a fugit cu un BMW Z4 de Poliție și a lovit un TAXI - VIDEO / UPDATE: Sunt 4 răniți

Comentarii Facebook