De la ce ȘCOLI DE ȘOFERI DIN CLUJ sunt instructorii beți și cu mașini defecte? - UPDATE


Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale în trafic care au vizat, cu precădere, instructorii auto.

Astfel, în data de 5 august, pe strada Plevnei, din municipiul Cluj-Napoca, a fost depistat un instructor auto, de 44 de ani, de la școala auto Formula D, în timp ce pregătea cursanţi pentru obţinerea permisului de conducere, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 44 de ani, din Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit că avea o concentraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, instructorului auto i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a fost amendat contravenţional cu 810 lei, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Miercuri, 6 august, unui instructor auto, în urma controlului efectuat i-a fost retras certificatul de înmatriculare al autovehiculului pentru defecţiunile tehnice constatate. 

Tot miercuri, a fost prins și un alt instructor aflat sub influența băuturilor alcoolice. Acestuia i-a fost depistată o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi AICI

Un alt instructor auto a fost prins băut în timpul cursurilor. Și-a pus elevul să treacă pe roșu                                 

-----------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Reprezentanții Școlii de Șoferi Auto Start au anunțat că autoturismul cu defecțiuni tehnice oprit de polițiști în trafic nu le aparține. 

 

Știri de Cluj a folosit în redactarea acestui material informații oficiale, primite de la Poliția Cluj, care se pare că nu sunt reale, în privința mașinii cu defecțiuni tehnice de la Școala Start.

 

Știri de Cluj regretă prejudiciul de imagine cauzat acestei societăți și își cere scuze în mod public. 

Comentarii Facebook