Miercuri 24 Aprilie

Dâncu, despre vânzarea Transilvania LIVE: ”Se va întâmpla cu o mare probabilitate. Nu facem DISPONIBILIZĂRI!”

 

Televiziunea de știri Transilvania LIVE a fost vândută trustulului Digi, conform unor surse apropiate negociatorilor. Oficial, Vasile Dâncu, președintele Consiliului de Administrație al Transilvania Media Group, confirmă cu jumătate de gură această înțelegere.

 

Când se va întâmpla exact vom anunța oficial. Am stabilit în principiu că așa se va întâmpla. Este o mare probabilitate să vindem, dar încă nu s-au semnat actele finale”, a declarat Vasile Dâncu. 

 

Sursele Știri de Cluj au afirmat că, în aceste zile, o echipă de la DIGI evaluează personalul Transilvania LIVE și verifică aparatura. ”Probabil că este o echipa tehnică, care discută despre scule, dar nu cred ca este astăzi. Au mai fost și au verificat, dar nu este nimic clar”, a spus Dâncu.

 

Transilvania LIVE are în acest moment circa 100 de angajați, iar unele surse vorbesc de disponibilizarea a circa 50% dintre aceștia. ”Asta este un zvon aruncat de cineva care încearcă să manipuleze angajații noștri. Nu există niciun fel de disponibilizari în viziunea noastră. Asta spun cu mare precizie. Avem un plan de dezvoltare, dar nu există niciun plan de disponibilizari”, a mai precizat Vasile Dâncu, președintele Consiliului de Administrație al Transilvania Media Group. 

 

În acest moment, acționariatul Transilvania LIVE este format din Arpad Paszkany, Vasile Dâncu și Ioan Rus. Unele surse vorbesc despre faptul că prin vânzarea Transilvania LIVE către Digi, Paszkany și Rus ar urma să scape de acțiuni. ”Încă nu avem nimic concret. O să anunțăm în acel moment care va fi acționariatul. Daca se face trecerea sau cum vom colabora”, a mai spus Dâncu. 

 

Conform surselor citate, restructurarea postului Transilvania LIVE va fi coordonată de George Orbean, project manager la Digi 24. Orbean a coordonat și înființarea stației locale Realitatea TV Cluj, în 2008, alături de Constantin Druică.

Comentarii Facebook