Dacie facuta praf intr-un accident in comuna Jucu si 4 persoane ranite

Un autoturism Dacia a fost facut praf in aceasta dupa-amiaza intr-un accident pe raza comunei Jucu. Autoturismul a iesit fara sa se asigure dintr-o benzinarie si a fost izbit in plin de un VW.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 14.30, pe raza comunei Jucu, pe Drumul European 576. Soferul unui autoturism marca Dacia, in care se mai aflau doua persoane, a incercat sa iasa dintr-o benzinarie, a trecut linia continua si a fost izbit in plin de un VW Golf cu numere de Maramures, care circula regulamentar.

 

"Nu l-am vazut deloc, doar cand a fost pe contrasens si am intrat in el. Eu zic ca nu aveam viteza, undeva la 60 la ora, dar impactul a fost puternic si de la mine din masina cele doua fete care erau cu mine au suferit leziuni la nivelul gatului", a declarat pentru Stiri de Cluj soferul de 19 ani al autourismului VW.

 

Doua ambulante deplasate la fata accidentului i-au dus la spital pe cei doi pasageri din Dacie, iar cele doua tinere din VW au primit ingrijiri pe marginea Drumului European.

 

Politia a declansat o ancheta, dar din primele indicii se pare ca vina apartine soferului de pe Dacie care a trecut marcajul continuu pentru a intra pe contrasens, desi acest lucru este interzis.

Comentarii Facebook