DAbo Doner a adus savoarea doner-ului german, în foodcourt-ul Iulius Mall Cluj


DAbo Doner, startup 100% românesc, își întâmpină clienții și în zona foodcourt din Iulius Mall Cluj. Doner-ul și dűrűm-ul de pui, cu vită sau mixt și sandwich-urile alături de legume proaspete și sosuri gustoase transformă orice masă într-o experiență culinară delicioasă. În contextul actual, preparatele pot fi achiziționate la pachet și pot fi savurate fie pe terasă, fie acasă.

DAbo Doner și-a extins rețeaua de restaurate prin inaugurarea primelor două locații ale brandului în Cluj-Napoca, dintre care una în zona foodcourt a Iulius Mall Cluj. Noul restaurant propune meniuri consistente, compuse din carne rotisată, legume proaspete, pâine coaptă în bucătăria proprie și sos cu iaurt sau maioneză. Meniul este completat de kebab de vită sau pui la farfurie, sandwich-uri, paste, pide, salate și preparate vegetariene. Și amatorii de deserturi se pot bucura de delicioasele cocobount, un răsfăț dulce cu cremă de cocos.

Dabo Doner - Iulius Mall Cluj 02.jpg

Vedeta restaurantului este doner-ul, care a fost premiat în Germania și care la DAbo Doner este pregătit pe loc cu ingrediente proaspete, la fel ca toate celelalte preparate. Gustul deosebit este dat de condimentele aduse din Nürnberg, iar conceptul restaurantului este bazat pe o logică culinară, oferind clienților mâncare sănătoasă, nutritivă și mai ales gustoasă.

4 martie a fost o zi specială pentru DAbo Doner: am deschis concomitent patru restaurante, în aceeași zi, la aceeași oră, în trei orașe diferite. Mă bucur foarte mult că printr-un astfel de eveniment unic ne-am făcut și debutul mult așteptat la Cluj-Napoca. Am avut foarte multe solicitări să deschidem în Cluj, iar locația din Iulius Mall este una cu care ne mândrim! Îi invităm pe clujeni să vină și să ne încerce produsele, garantându-le calitatea și gustul unic al doner-ului german”, a declarat Dan Paștiu, fondatorul DAbo Doner România.

Dabo Doner - Iulius Mall Cluj 03.jpg

Franciza DAbo a fost fondată în Sibiu în 2013 și numără în prezent 52 de restaurante deschise, care au în spate 30 de parteneri francizați. DAbo a inagururat anul acesta și primul restaurant românesc de fast-food în Londra și își propune să se extindă în Spania, Luxemburg și Ungaria.


Comentarii Facebook