D'S DAMAT, magazinul special pentru barbati, se deschide in Iulius Mall Cluj

 

Magazinul cu tinute barbatesti -  D'S Damat - se deschide in acest an si in Iulius Mall Cluj.

D'S Damat este versiunea comerciala a liniei Damat Tween, lider pe segmentul menswear din Turcia inca din 2012.

Marca ofera clientilor o garderoba eleganta si casual, moderna deopotriva pentru toate ocaziile, cu o gama variata de produse accesibile si competitive, la o calitate ridicata.

Deoarece D'S Damat garanteaza un look modern si dinamic inca de intrarea pe piata din Romania a fost unul dintre preferatele oamenilor de televiziune si nu numai.

Astfel ca, vedete precum Catalin Botezatu, Mihai Gadea, Mihai Morar, Radu Tudor, Mircea Badea, Catalin Maruta, Virgil Iantu, Razvan Dumitrescu, Victor Ciutacu si Christian Sabagh sunt doar cativa dintre cei care au ales sa poarte tinutele D'S, indiferent de sezon.

Barbatii care doresc sa gaseasca intr-un magazin tot ceea ce-si doresc fara sa umble prea mult, acest lucru este acum posibil: magazinul D'S Damat cuprinde de la costume, camasi, veste, smoking-uri si paltoane, pana la pantofi, cravate, fulare, palarii, curele si bijuterii. Suprafata spatiului de vanzari va depasi 300 mp, potrivit reprezentantilor companiei.

Singurul centru D'S Damat care exista in Romania se gaseste in Bucuresti, insa va avea deschiderea oficiala in 31 mai si in Iasi, dupa care la Timsioara, in 2013. 

 

 

Comentarii Facebook