Cutia cu bucurii - un proiect al cluburilor Lions și Leo din Cluj Napoca

 

Clujenii pot întinde o mână de ajutor cluburilor Lions și Leo din Cluj-Napoca, inițiatoarele proiectului Cutia de bucurii.

 

Oricine, printr-un efort minim, poate face un copil fericit. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati o cutie de carton (de la o pereche de pantofi sau de dimensiuni similare) si sa o umpleti cu lucruri noi, lucruri care credeti ca ar face un copil fericit. Cutiile cu bucurii vor fi livrate copiilor din satele de munte ale judetului Cluj, dupa data de 10 decembrie, de catre membrii cluburilor Lions din Cluj-Napoca. Pentru orice alte detalii scrieti-ne la adresa de mail: cutiacubucurii@lionsclubs.ro”, conform cutiacubucurii.info.

 

Cadourile pot consta în rechizite scolare: pixuri, creioane si ascutitoare, carioci si creioane colorate, caiete, penar, pensule; jucarii: masinute, mingi, papusi, animale de plus, jucarii cu multe luminite si care fac zgmot (includeti si baterii pentru acestea); Igiena: periuta de dinti, pasta de dinti, sapun, unghiera.

 

De asemenea, în cutie clujenii pot include și un mesaj personal adresat copilului care va primi cutia. ”Dacă includeti adresa dumneavoastra, copilul s-ar putea sa va raspunda”, susțin organizatorii acțiunii.

 

De preferat ar fi ca în cutii să nu fie puse obiecte folosite sau defecte, jucarii ce au legatura cu razboiul: arme de jucarie, figurine militare, cutite de jucarie, medicamente sau vitamine, obiecte casabile, obiecte ascutite, spray-uri sau orice alt fel de tub aerosol.

 

Aceste cutii cu cadouri pot fi preluate de catre membrii LIONS la urmatoarele adrese:

- str. Eroilor 16 (Casa Artelor, in curte), luni-vineri 10:00-16:00

- Calea Turzii nr. 134 (magazine Bosch car Service, Proton Auto) luni-vineri 10:00-16:00

- str. Portelanului nr. 3 (sediul PC Doctor) luni-vineri 10:00-16:00

 

Daca doriti sa donați un numar mai mare de ”Cutii ale bucuriei” puteți solicita ajutor logictic la adresa de mail: cutiacubucurii@lionsclubs.ro. 

 

Cei care sunt ocupați pot ”face un transfer bancar de 50 RON in contul IBAN: RO34 BTRL 0130 1205 9293 22XX, la clubului LIONS Transilvania, deschis la Banca Transilvania Cluj, cu mentiunea “Pentru CUTIA CU BUCURII”. Ne vom ingriji ca in numele dumneavoastra, in cuant mul sumei donate, sa fie cumparate cele necesare pentur a umple o cutie cu bucurii”, au mai spus organizatorii.

Comentarii Facebook