Clujul FEERIC! A fost pornit iluminatul de sărbători - VIDEO și FOTO

 

Luminile de sărbători au fost aprinse la Cluj-Napoca de primarul Emil Boc, miercuri seara, la ora 19.00. Edilul a fost ajutat de un grup de copii să apese butonul care a iluminat festiv străzile orașului.

 

Evenimentul din Piața Unirii a început de la ora 18.00, cu un concert al Corului de copii Radio, de la ora 19.00 au fost pornite luminile festive de sărbători, iar de la ora 19.00 a cântat Ducu Berți. 

 

Primarul Emil Boc a fost gazda evenimentului în momentul în care au fost aprinse luminile de sărbători. El a spus că evenimentul este unul dedicat tuturor clujenilor, mici și mari. ”Să sperăm că am fost toți cuminți și primim ceea ce merităm. Anul viitor sper să ne vedem tot la fel, bucuroși și sănătoși, la fel ca în această seară. Am primit deja un mic cadou de Moș Nicolae, sper primesc și acasă ceva frumos. Totul depinde de judecata Moșului”, a declarat Emil Boc.

 

Iluminatul ornamental de sărbători este predominant în culorile alb și albastru, cu excepția zonelor sponsorizate de diverse firme clujene. 

 

Citește AICI mai multe detalii.

Comentarii Facebook