Cursuri gratuite de instruire managerială la Cluj-Napoca

 

Proiectul "PERFORM" le oferă celor cu răspundere într-o companie, cât şi celor cu rol operaţional acces gratuit la training şi consultanţă care în mod obişnuit ajung la aproximativ 1000 EUR/angajat.

"Până în momentul de faţă am instruit 700 de parsoane. Eu cred ca este un exemplu bun pentru că demnostrăm că se pot face şi proiecte bune în ciuda celor care spun că proiectele pe fonduri europene sunt o pierdere de timp.", a spus Radu Rujan, manager proiect PERFORM.

Companiile care vor aplica aceste metode vor constata îmbunătăţirea ratei de succes a proiectelor de dezvoltare, implementare şi îmbunătăţire a produselor şi serviciilor cu 15%, reducerea duratei şi costurilor de planificare produse cu 20% şi reducerea procentului de produse neconforme cu 20%. De asemenea, se vor reduce numărul de incidente legate de calitea produselor sau proiectelor, se va accelera proiectarea şi lansarea pe piaţă a produselor şi serviciilor noi , se va consolida cultura calităţii la nivelul organizaţiei respective şi se vor stimula profesional angajaţii, susţin iniţiatorii proiectului. 

 

"Este nevoie ca în momentul în care vorbim de un produs să se pornească de la calitatea de proiectare. Calitatea nu înseamnă altceva decât lucrul într-o echipă multifuncţională. Scopul nostru este să-i deprindem cu abilităţile de muncă în echipă este unul dintre lucrurile pe care firmele ni le-au cerut pentru că de multe ori vedem cu fiecare face munca de unul singur. Aşa fiecare încearcă să vadă cum este să fii în pielea celuilalt.", a spus Alexandrina Filip, consultat Calitop S.R.L

 

Trainingurile se organizează în cadrul întreprinderilor prin coaching individual şi de echipă, sub asistenţa consultanţilor experţi în conformitate cu obiectivele şi strategia întreprinderii.

"Proiectul PERFORM- Performanta manageriala în IMM-uri" este un proiect co-finanţat de către Uniunea Europeană şi Guvernul României şi este accesibil angajaţilor din companii care implementează procese de proiectare/inginerie a produselor şi proceselor.

Comentarii Facebook