Curier tâlhărit la Gherla în plină zi de doi bărbați din sudul țării - VIDEO


Un curier a fost tâlhărit la Gherla ziua în amiaza mare, de doi bărbați din București și orașul Pantelimon. 

Miercuri, 14 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus reținere, pentru 24 de ore, a doi bărbați, din orașul Pantelimon și municipiul București, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 13.40, în timp ce desfășura activități profesionale de tip curierat pe strada 1 Decembrie, aflat în interiorul autovehiculului, ar fi fost abordat de doi bărbați, care, prin amenințări cu acte de violență, i-ar fi sustras o borsetă în care se aflau 2.850 de lei”, au spus anchetatorii.

Toți banii au fost recuperați în urma perchezițiilor făcute la locuințele celor doi bărbați, în vârstă de 43 și 39 de ani.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La percheziții au participat Direcția Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, UTAI Cluj și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Comentarii Facebook