Cumparau marfa din Campia Turzii si nu mai plateau! "Teapa" de 500.000 de lei


Trei barbati din Campia Turzii au fost arestati pentru 29 de zile sub acuzatia de inselaciune in forma calificata. Acestia sunt acuzati ca au inselat mai multe depozite, au preluat marfa fara sa mai plateasca.

"In 8 decembrie, in urma activitatilor procedurale desfasurate si a probatoriului administrat, politistii au dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui P. ADRIAN, de 28 ani, din Campia Turzii, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma calificata, in conventie si in forma continuata, care a produs consecinte deosebit de grave. In fapt, acesta in perioada 28 iunie 2010 - 11 octombrie 2010, folosindu-se de date de identificare si acte de transport false, a inselat  mai multe societati comerciale achizitionand de la acestea marfa pe care nu a mai achitat-o, dupa care a vandut bunurile", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Adnana Ilies.
 
De asemenea, mai sunt cercetati si Sergiu B., de 33 ani, si Alexandru T., de 46 ani, ambii din Campia Turzii, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de inselaciune in forma calificata, in conventie.

Cei trei au inselat in perioada mentionata mai multe societati comerciale, achizitionand de la acestea marfa pe care nu au mai achitat-o, dupa care au vandut bunurile. Valoarea prejudiciului cauzat se ridica la aproximativ 490.626 lei, nefiind nerecuperat.

Cei trei au fost arestati pentru 29 de zile sub acuzatia de inselaciune in conventie in forma continuata.

Comentarii Facebook