Cum va arata stadionul CFR Cluj, modernizat de Consiliului Judetean cu 15 milioane de euro


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat ce va face cu cei 15 milioane de euro pe care ar urma sa ii primeasca de la Consiliulul Judetean Cluj drept compensatie pentru a nu juca pe Cluj Arena.

"Stadionul nostru ar putea fi modernizat cu doar 15 milioane de euro pentru a fi incadrat in categoria Elite. Lucrul acesta va putea fi facut dupa ce Consiliul Judetean va prelua administrarea stadionului din Gruia si va aduce imbunatatirile care se impun, respectiv inchiderea lui cu inca o peluza, ceva spatii pe la tribuna VIP si alte lucruri din acestea", a spus Iuliu Muresan, in direct la sport.ro.

Seful din Gruia a anuntat joi, 8 septembrie, la plecarea spre Galati, ca patronul Arpad Pszkany va ceda stadionul Consiliului Judetean Cluj pentru a fi modernizat din bani publici si transformat in arena Elite, pe care sa poata fi jucate meciuri internationale.

"Daca cei de la Consiliul Judetean Cluj sunt dispusi sa investeasca vom ceda arena statului, prin Consiliul Judetean, si ei sa il modernizeze, sa il faca elite, si sa se ocupe de intretinerea lui. Suntem dispusi sa facem acest sacificiu. Nu ne pare rau pentru ca tot noi vom juca acolo. Sigur ca noi am bagat acolo, dar asta este o alta poveste, dar nu ne pare rau",a declarat Iuliu Muresan.

 

Vezi si...

Iuliu Muresan: Vom ceda stadionul din Gruia Consiliului Judetean Cluj VIDEO

 

Comentarii Facebook