Sambata 1 Octombrie

Cum spală Rosal străzile din Cluj-Napoca, pentru a limita extinderea coronavirusului! Nu se folosesc substanțe dăunătoare - VIDEO


Echipele de curățenie stradală de la compania Rosal au spălat strada Horea și continuă spre Piața Mihai Viteazu, strada George Barițiu și apoi pe Splaiul Independenței. În cursul zilei de joi și vineri au fost spălate străzi din Mănăștur.

Avem toate utilajele scoase pe teren la curățenia stradală. Se spală cu detergent, nu se spală cu hipoclorit de sodiu. Recomandarea celor din Primăria Cluj-Napoca și a celor de la Direcția de Sănătate Publică spune că nu este bine să se spele cu soluții bazate pe hipoclorit de sodiu din mai multe motive. Sunt dăunătoare naturii și oamenilor, iar eficiența este extrem de scăzută, de aceea chiar și organizația Mondială a Sănătății recomandă spălarea cu soluții bazate pe detergent, care e ecologic, biodegradabil și nu afectează în niciun fel natura. 

Mergem în baterii de utilaje. Se merge cu o cisternă care este cu acest detergent, după care vine o cisternă cu apă și o perie care curăță, inclusiv pe carosabil și pe trotuar”, a spus Radu Roșu, directorul Rosal Cluj.  

Compania are 120 de oameni care lucrează pe curățenia stradală și peste 20 de utilaje care lucrează zilnic pe sectorul Rosal. 

page.jpg


Comentarii Facebook