Cum s-a ales un clujean cu dosar penal, după ce i-a împrumutat mașina unui prietenDoi clujeni au acum probleme cu legea, după ce unul dintre ei a fost prins la volan, fără a poseda permis de conducere.

În 11 august a.c., în jurul orei 11,00 poliţişti rutieri din cadrul Secţei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Panticeu, judeţul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe DJ161, prin com. Panticeu, fără a poseda permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Șoferul era însoţit de proprietarul autovehiculului, un bărbat de 45 ani din comuna Panticeu, judeţul Cluj, care este bănuit că i-ar fi încredinţat autoturismul cu ştiinţă pentru a fi condus pe drumurile publice.

Cei doi sunt cercetați acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, respectiv „încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere” fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook