Cum poți câștiga o urcare pe platforma ce va fi ridicată deasupra Clujului

 

Mai sunt cinci zile și platforma de 5 tone se va ridica deasupra Parcului Central din Cluj-Napoca în cea mai inedită petrecere organizată vreodată la Cluj.

 

Practic această platformă va găzdui un DJ, iar ”petrecăreții” vor putea urca alături de el deasupra Clujului pentru o experiență unică. 

 

Pe 18 iulie va avea loc „Day 15 iulie - Party in the Sky” - o petrecere în aer liber, în Parcul Central (la Casino), deschisă tuturor clujenilor! La această petrecere se vor face ridicări deasupra orașului, la 50 de metri înălțime, pe o platformă adusă la Cluj-Napoca de Dinner in the Sky Romania. Petrecerea începe de la ora 18:00. 

 

60 de locuri le vom acorda online. 

 

ÎNSCRIERILE online pentru cele 60 de locuri oferite gratuit la „Day 15 - Party in the Sky” se fac în felul următor (toți pașii trebuie să fie îndepliniți).

 

Care sunt condițiile:

1. Like la pagina de Facebook Day 15: www.facebook.com/Day15Cluj și la pagina Dinner in the Sky Romania: www.facebook.com/DinnerInTheSky4Romania 

2. Tag unui prieten cu care vrei să „SHARE the SKY” pe pagina evenimentului: www.bit.ly/event-day15-iulie-party-in-the-sky

3. Completând acest formular

 

Vezi AICI amănunte și cum să te înscrii.

Comentarii Facebook