Duminica 21 Iulie

Cum parchează ”bizonii” în parcarea gratuită din Piața Mărăști. Ocupă două locuri pentru o singură mașină FOTOUn clujean a surprins doi șoferi care ocupă cu nesimțire câte două locuri de parcare pentru o singură mașină.

Bărbatul susține că incindetele au fost surprinse la doar câteva zile distanță, pe aceleași locuri de parcare din parkingul gratuit din Piața Mărăști.

In data de 14.12.2017 avand de facut un drum in cartierul Marasti, am cautat si eu o parcare libera intr-o parcare gratuita (Piata Marasti). Spre surprinderea mea, nu era nicio parcare libera, dar la ultimul etaj gasesc un Logan parcat pe doua locuri. Asta e, ma resemnez si ies din parcare.

Astazi, 19.12.2017 am de facut acelasi drum in cartierul Marasti si la fel ca si acum cateva zile, fiind cu masina, caut un loc de parcare tot in parcarea gratuita din Piata Marasti.

Spre surprinderea mea nu gasesc nicio parcare libera, dar surpriza, in acelasi loc ca si acum cateva zile tot o masina parcata pe doua locuri (aceleasi doua parcari).

Ce a fost cel mai interesant era faptul ca acolo era un paznic.
Nu inteleg de ce acesti soferi care parcheaza pe doua locuri nu sunt sanctionati.”, ne-a relatat Bogdan, care a realizat și fotografiile.

 Comentarii Facebook